ponedeljek, 23. maj 2011PZS

Izletniški vodniček Paklenica


Klikni na fotografijo za povečavo ...
Obveščamo vas, da bo junija poleg redne številke Planinskega vestnika izšla priloga - izletniški vodniček po Paklenici. Avtor Mire Steinbuch je opisal enajst pohodniških tur v območju nacionalnega parka Paklenica, med drugim kanjona Veliko in Malo Paklenico, Bojinac, Veliko Rujno in še druge zanimive cilje.

Vodniček bodo naročniki prejeli tako kot običajno skupaj z revijo, po ceni 3 € pa ga boste lahko kupili tudi v Planinski založbi na Dvorakovi 9 v Ljubljani.


VODNIČEK
Nacionalni park Paklenica
Steze v samotnem kraljestvu južnega Velebita

Besedilo: Mire Steinbuch
Zemljevid: Andrej Stritar


trot_juni_velebitpaklenica_resize_foto_andrej_trost_1200
Južni Velebit - Paklenica, foto Andrej Trošt

Uredništvo Planinskega vestnika


Pa na higieno ne pozabimo!<br>Kolumna aprilskega Planinskega vestnika

Pa na higieno ne pozabimo!
Kolumna aprilskega Planinskega vestnika

ponedeljek, 23. marec 2020

Izjemne situacije zahtevajo tudi izredne objave, zato smo se skupaj z avtorjem aprilske kolumne odločili za njeno 'predobjavo'. Gre za aktualno temo in zdravorazumsko razmišljanje, kakršna v cunamiju objav na trenutno zares dobrodošlem in koristnem medmrežju postajajo izjeme.

Marčni Planinski vestnik

Marčni Planinski vestnik

četrtek, 12. marec 2020

Tema meseca se nam je dobesedno posvetila - v njej namreč obširno pišemo o testu naglavnih svetilk. Našli boste koristne nasvete, podrobne podatke, primerjave in vse, kar si želite vedeti pred nakupom naglavne svetilke.

Karikature Lorelle Fermo v Planinskem vestniku

Karikature Lorelle Fermo v Planinskem vestniku

torek, 3. marec 2020

Oglejte si ilustracije in karikature naše sodelavke Lorelle Fermo. Lorella, nadarjena karikaturistka iz Kopra, s svojo idejo in spretno roko iz besede pričara dogodke na živahnejši, igriv in hudomušen način. Naša revija je s takimi sodelavci le še boljša, vam, bralkam in bralcem, pa privlačnejša in bolj zanimiva.

Iskanje med novicami