četrtek, 1. november 2018, ob 14.30 uriPZS

Izdelek tedna - letna naročnina na Planinski vestnik

V tednu od 1. do 7. novembra 2018 smo kot Izdelek tedna za vas pripravili letno naročnino na Planinski vestnik. V času tega tedna si lahko celoletno branje priskrbite s 25-odstotnim popustom.

Klikni na fotografijo za povečavo ...
Planinski vestnik velja za najstarejšo slovensko revijo, ki še izhaja!

Že v svoji prvi številki februarja 1895 se je revija predstavila javnosti s programom, da »da slovensko planinsko društvo doseže svoj namen (izdajati, pospeševati in podpirati zanimljive planinaslovne spise in slike), sklenil je odbor 'Sl. pl. dr.' od leta 1985. počenši izdavati blagemu planinoslovstvu posvečen mesečnik, kateri bode objavljal zanimljiva predavanja in različne planinoslovne spise in slike.«

 

Vestnik je bil v vseh obdobjih ogledalo dela planinske organizacije, gorniške kulture, odraz splošnih razmer in duševnega doživljanja gora Slovencev.

Kakšno vsebino vam prinaša?
Zvrsti so res raznovrstne: informacije o najpomembnejših dogajanjih v planinstvu, od organizacijskih, društvenih in gospodarskih, pa do športnih, odpravarskih in drugih. Objavljamo znanstvene in poljubno znanstvene članke iz zgodovine planinstva, orografije, meteorologije, glaciologije, speleologije, toponimije in drugih ved, planinsko-alpinistične potopise, članke o gorski naravi (in njenem varovanju), leposlovne prispevke, pesmi, slovstvene ocene.

Vsak mesec se osredotočimo na Temo meseca, o katero poglobljeno pišemo. Na sredini vsake izdaje Planinskega vestnika ma najdete priročne kartice z opisi in orisi izbranih planinskih izletov in/ali tur območja, ki je podorbneje opisano ob priloženemu članku. Kartice so natisnjene na debelejšem papirju ter perforirane, tako jih lahko iztrgate ter iz njih sestavite pravi mali osebni vodnik raznolikih domačih in tujih gora.

Sklenjena naročnina velja do preklica!

CENA: V času od 1. do 7. novembra 2018 lahko letno naročnino na Planinski vestnik dobite po akcijski ceni s 25-odstotnim popustom: 29,25 €* (redna cena: 39,00 €).
*DDV je obračunan v ceni. Stroške poštnine plača naročnik.

 

Informacije in naročila:
 

planinska_zalozba_modra_stevilka

logo_planinska_zalozba

baner_spletna_trgovina_186x130

znak_spm_bela


Iskanje med novicami